Београд - Ресавска 78 Тел. 3615 307
 
Инфо - Локација - Контакт - Репертоар - Архива - Фото галерија - Линкови

 
 
 

Р Е П Е Р Т О А Р

(За више информација кликнути на наслов представе)

Датум Дан Време Назив представе Реализација Цена
04.10. субота 17ч.

ИЗА ДУГЕ

Театар 78 350 дин.
05.10. недеља 12ч.

ВУКАШИН И ЦРВЕНКАПИЦА

Театар 78 350 дин.
11.10. субота 17ч.

ПОБУНА ИГРАЧАКА

Театар 78 350 дин.
12.10. недеља 12ч.

МАЂИОНИЧАР ИГОР И ЧАРОБНА ШАРГАРЕПА

Театар 78 350 дин.
18.10. субота 17ч.

- п р е м и ј е р а -

КРЦКО ОРАШЧИЂ

Театар 78 350 дин.
19.10. недеља 12ч.

- р е п р и з а -

КРЦКО ОРАШЧИЂ

Театар 78 350 дин.
25.10. субота 17ч.

СВЕТ БАЈКИ

Театар на Сави 350 дин.
26.10. недеља 12ч.

ШТРУМФЕТА

НА ЗРНУ ГРАШКА

Театар на Сави 350 дин.

Информације и резервације 3615 307 и 063 423 781

 

 
Информације и резервације радним данима од 9 до 17ч.:
011/3615 307
063 /423 758
ТеаТар 78 ©2013